James Blunt – The Only One

Today is a song from a very cool movie. A little sweet, but the song is cool.

Lyrics

Did all the words I never said. Hurt as bad as those I did? You know I never even cared. Not before you.

If I could go and turn back time. If I could only press rewind. I would bleed this heart of mine. Just to show you.

And I’ll be the first to say I’m sorry. The first to say I’m stupid. Why do I always take you there? Is it hopeless? Or maybe you still want to. Meet me at the altar? And I will lay it all to bed.

And I told you. All my secrets, all my fears. I’ve let go. And it’s flawless. You are the only one. You are the only one. Don’t you know? Don’t you know?

Am I fading from your mind? Has the distance blurred the lines? They say all things heal with time. But it’s untrue. I will linger on every word. I know it’s more than I deserve. Chances are I’ll make it worse. But I need to tell you.

Tell you that I’m sorry. Tell you that I’m stupid. Why do I always take it there? Is it hopeless? Or maybe you still want to. Meet me at the altar? And I will lay it all to bed.

And I told you. All my secrets all my fears. I’ve let go. And it’s flawless. You are the only one. You are the only one. Don’t you know? Don’t you know?

That the heart is cold, Not having you to hold. Don’t you know? This old heart of mine. Can better see now you’re gone.

And I told you. All my secrets, all my fears. I’ve let go. And it’s flawless. You are the only one. You are the only one. Don’t you know? Don’t you know? x 3

Перевод

Слова, которые я никогда не говорил. Ранят так же прямо в сердце, как те, которые говорил. Ты знаешь я никогда даже об этом не заботился. До тебя.

Если бы я мог вернуть время назад. Если бы я мог только отмотать все назад. Я бы заставил своё сердце обливаться кровью. Просто, чтобы показать тебе.

Я буду первым, кто попросит прощения. Первым, кто скажет на себя «глупый». Почему я постоянно делаю это? Это безнадёжно? Или может ты просто хочешь... Встретить меня у алтаря? И взять все это собой в постель.

Я рассказывал тебе. Все мои секреты, все мои опасения. Я расстался с ними. И это замечательно. Ты единственная. Ты единственная. Ты не знаешь? Разве ты не знаешь?

Я есть в твоём сознании? Расстояние размывает границы. Они говорят, что всё лечится временем. Но это неправда. Я буду запинаться на каждом слове. Я знаю, это больше, чем я заслуживаю. Возможно я делаю это плохо. Но мне нужно рассказать это тебе.

Прости меня. Я глупец. Почему я постоянно делаю это? Это безнадёжно? Или может ты просто хочешь... Встретить меня у алтаря? И взять все это собой в постель.

Я рассказывал тебе. Все мои секреты, все мои опасения. Я расстался с ними. И это замечательно. Ты единственная. Ты единственная. Ты не знаешь? Разве ты не знаешь?

Тебе не предётся владеть холодным сердцем. Разве ты не знала? Это моё сердце сможет стать лучше, когда увидит как ты уходишь.

Я рассказывал тебе. Все мои секреты, все мои опасения. Я расстался с ними. И это замечательно. Ты единственная. Ты единственная. Ты не знаешь? Разве ты не знаешь? х 3

cared → заботился
rewind → отмотать
bleed → кровоточить
fear → опасение
flawless → безупречно
fading → замирание
heal → лечить
linger → запинаться
deserve → заслуживать

Share
Send
Pin
Popular